2019-06-27 09:21
MP P14 (2006)

Voitokas piirisarjan kevätkierros - nousu ylempiin sarjoihin!

MP D13 -joukkueella meni hienosti piirisarjan kevätkierros! Molemmat joukkueet ovat sarjataulukon kärjessä ja pelaavat syksyllä ylemmässä sarjassa!

MP Sininen voitti Kaakkois-Suomen P13 Kakkosen, tehdyt maalit 77-12. Joukkue nousi P13 Ykköseen voittamalla karsintapeleissä VJS:n maalierolla 4-3. Ensimmäisessä karsintaottelussa VJS oli kotonaan 2-0 parempi, mutta Mikkelissä MP näytti kaapin paikan ja voitti 4-1.

MP Valkoinen voitti Kaakkois-Suomen P13 Kolmosen selkeästi voittamalla kaikki 10 peliä, tehdyt maalit 88-10. Maalintekijätilastossa jaetulla ykköstilalla on MP:n Eemeli Krivetz 29 maalilla. MP Valkoinen pelaa syksyllä Kaakkois-Suomen Kakkosessa.

MP D13 valmentaja Petro Ukko: "Pojilta koko kevät on ollut hyvää tekemistä harjoituksista peleihin. Pojat ovat kannustaneet toisiaan esimerkillisesti joukkueesta riippumatta ja paljon on kehitysaskelia saavutettu. Peleissä on ollut jännitettä ja painetta, mutta pojat ovat osanneet käsitellä asiat hyvin, eikä missään vaiheessa ole usko omaan tekemiseen loppunut."

Tilastotietoa Palloliiton sivuilla:
MP Sininen: https://www.palloliitto.fi/splkaakko/p13-kakkonen
MP Valkoinen: https://www.palloliitto.fi/splkaakko/p13-kolmonen