2018-09-02 13:16
MP B (2003-04)

Otteluraportti C14 aluesarja 1.9. MP - FC Reipas

MP:n C14-pojat (2004 syntyneet) jatkoivat Uudenmaan piirin aluesarjan hyvin alkanutta syyskautta lauantaina 1.9. kotiottelussa FC Reipasta vastaan. Hänskin lämpimässä syyssäässä käyty tasainen ottelu päättyi kotijoukkueen 3 - 2 (2 - 1) voittoon.

MP:n joukkueesta löytyi lauantaina malttia pelata yhteisen suunnitelman mukaan. Vierasjoukkue Reipas siirtyi aluksi 0 - 1 johtoon varttitunnin pelin jälkeen. Kotijoukkue ei tästä hämmentynyt, vaan rakensi edelleen peliä yhdessä alakerran ja keskialueen kautta. Tasoitusmaali syntyi mallikkaan syöttöketjun päätteeksi, kun peliä oli pelattu 24 minuuttia. Maalintekijä oli Aapo Nykänen ja syöttäjät Peetu Kerminen sekä Ville Laiho. Ensimmäisen puoliajan lopulla MP siirtyi 2 - 1 johtoon läpiajotilanteesta, maalintekijä oli Peetu Kerminen. Toista puoliaikaa oli pelattu 8 minuuttia, kun MP siirtyi 3 - 1 johtoon laitamurtautumisen päätteeksi. Erinomaisen syötön antoi Kosti Häkkinen ja maalin viimeisteli Kerminen. Ottelun lopussa Reipas sai aikaan kiperiä tilanteita MP:n puolustukselle ja onnistui lopulta kaventamaan loppulukemiksi 3 - 2.

Ottelun onnistujia ja joukkueen kantavia voimia olivat lauantaina topparipari Tomi Hytönen ja Tuomas Tontti sekä keskikentän keskellä uurastaneet Häkkinen ja Laiho. Lauantain taistelussa jokainen pelaaja pelasi kuitenkin hienosti joukkueensa eteen ja voi olla tyytyväinen otteluun. Ottelupöytäkirja löytyy täältä.

Aluesarjan ottelut jatkuvat MP C14 -pojilla viikon kuluttua lauantaina 8.9. kotiottelulla FC Espoota vastaan Urpolassa klo 12.30.